ŞİRKET PROFİLİ - Erdoğan Ofis Malzemeleri

ŞİRKET PROFİLİ

 

 Erdoğan Ofis, sizlere ofis yaşamınızda çözüm ortaklığı sunuyor.

 

Erdoğan Ofis in şaşmaz hizmet anlayışı ve net stratejisi, sektördeki kırkyılı aşkın tecrübesi ile birleşerek sizlere sektördeki en kaliteli ürün yelpazesini sunması olumlu sürprizlerin ayağınıza gelmesini sağlayacaktır.

Biz sizlere, telefonunuzun tuşu, bigisayarınızın klavyesi kadar yakınız...

 

Erdoğan Ofis, sektörde 40 yılı aşkın süredir hizmet vermekte olup, Balıkesir de 1980 yılında Güvensan olarak kitap ve kırtasiye satışı üzerine kurulmuştur. Sektördeki gelişmeleri her zaman yakınen takip eden şirketimiz 1990 yılında ofise dair herşeyin tedariki amacıyla ticari ismini   Erdoğan Ofis Malzemeleri olarak değiştirerek hizmetine devam etmektedir.

2013 yılında Türkiye de bir ilk olarak, sanal olmayıp gerçek ortamda Ofise Dair Herşey hedefiyle ikinci adresinde Show Room mağazasını açan Erdoğan Ofis, Haziran 2013 ayından itibaren de yeni açacağı Manisa show room/lojistik merkezi ile sizlere daha da yakınlaşmaktadır.  

 

M İ S Y O N U M U Z

Metodumuz, sektördeki son gelişmeleri anında takip edip, analiz ederek müşterilerimizin istek ve gereksinimleri doğrultusunda onlara sunabilmektir.

Bu özellik, Erdoğan Ofis in sektörde müşterilerine gerçek çözümler sunan iş ortağı durumuna gelmesini sağlamıştır.

Size uygun hizmet-masanıza kadar ulaşan servis-esneklik ve fiyat/kalite dörtlüsü günümüzde en önde gelen kavramlar olmuştur.

Erdoğan Ofis, bu kavramlar ışığında sizin ve personelinizin en üst performansa ulaşabilmesini için en iyi çalışma ortamını sağlamayı kendine hedef edinmiştir.

Copyright © 2013 - Tüm hakları saklıdır